EN | UA
EN | UA

Підтримка Медзнат

Назад

Зустріч старого та нового: революційний метод лікування рефлюксного езофагіту з ефективністю 96,66 %

рефлюксний езофагіт рефлюксний езофагіт
рефлюксний езофагіт рефлюксний езофагіт

Що нового?

Терапія гранулами Білін Вейтун (Biling Weitong) у поєднанні з триметопримом (антибіотик) та вонопразаном (калій конкурентний блокатор кислоти) є безпечним та ефективним рішенням для пацієнтів з рефлюксним езофагітом, що відкриває епоху перетворень у охороні здоров'я.

Об'єднавши перевірену часом ефективність традиційної китайської медицини із сучасною лікарською терапією, Yalan Chen та співавт. представили новий підхід, що має величезний потенціал у полегшенні симптомів та поліпшенні клінічних результатів рефлюксного езофагіту.

В основі цього новаторського методу лікування лежить застосування гранул Білін Вейтун (BLWTG), що сягає корінням у багатовікові китайські традиції. Це ретельно продумана суміш натуральних інгредієнтів, що включає Fructus Litseae, Rhizoma Corydalis, Rhizoma Coptidis і т.д., яка відома своєю здатністю стимулювати енергію ци та кровообіг, оптимізувати середовище шлунка та полегшувати гастроепідермальний біль.

До дослідження було включено шістдесят пацієнтів з рефлюксним езофагітом, які пройшли лікування за індивідуальними протоколами, у тому числі застосування BLWTG у поєднанні з вонопразаном та триметопримом. Учасники контрольної групи отримували традиційну терапію триметопримом та вонопразаном, а учасники експериментальної групи отримували BLWTG на додаток до стандартної лікарської терапії.

Результати були вражаючими. У пацієнтів з експериментальної групи спостерігалися суттєво нижчі оцінки кислотного рефлюксу та симптомів печії порівняно з учасниками контрольної групи. Більше того, у них спостерігалося статично значуще покращення оцінок якості життя, що вказує на виражений вплив комбінованого підходу до лікування. Крім того, загальна клінічна ефективність в експериментальній групі зросла до позначки в 96,66%, перевищивши результати, що спостерігаються в контрольній групі. В експериментальній групі спостерігалося зниження частоти розвитку небажаних реакцій, які зазвичай пов'язані з іншими методами лікування.

Включення BLWTG до протоколу лікування призвело до зниження частоти розвитку симптомів, що піддаються лікуванню за допомогою китайської медицини, таких як нудота, здуття живота та втрата апетиту. Оскільки вартих уваги змін у частоті розвитку небажаних реакцій між двома групами не було виявлено, доктор Yalan Chen дійшов висновку, що безпека лікування в експериментальній групі була такою ж високою, як і в контрольній групі.

Джерело:

Journal of Clinical and Nursing Research

Стаття:

Analysis of the Effectiveness of Biling Weitong Granules Combined with Trimethoprim and Vonoprazan in The Treatment of Reflux Esophagitis

Автори:

Yalan Chen та співавт.

Коментарі (1)

Рекомендації

Ви хочете видалити цей коментар? Будь ласка, вкажіть коментар Невірний текстовий зміст Текст не може перевищувати 1000 символів Щось пішло не так Скасувати Підтвердити Підтвердити видалення Приховати відповіді Вид Відповіді дивитися відповіді en ru ua
Спробуй: