EN | UA
EN | UA

Підтримка Медзнат

Назад

Лебрикизумаб: швидке полегшення та вирішення ліхеніфікації при атопічному дерматиті

атопічний дерматит атопічний дерматит
атопічний дерматит атопічний дерматит

Що нового?

Отримані сприятливі результати застосування лебрикизумабу при лікуванні атопічного дерматиту, що важко піддається: препарат покращував результати і якість життя пацієнтів.

Атопічний дерматит (АТ) в дерматології - це шкірне захворювання, яке викликає тривогу через його багатогранну природу. У спробі вирішення цієї проблеми нещодавно було проведено дослідження щодо вивчення ефективності застосування перспективної монотерапії лебрикизумабом.

Це дослідження, що охоплює дослідження ADvocate 1 та ADvocate 2, було зосереджено на оцінці ефектів застосування лебрикизумабу у дорослих з АТ середнього та тяжкого ступеня. Протягом 16 тижнів застосовували лебрикизумаб у дозі 250 мг кожні два тижні і порівнювали його з плацебо.

У пацієнтів спостерігалися статистично значущі покращення за різними параметрами. Слід зазначити, що у пацієнтів, які отримували лебрикизумаб, спостерігалося швидке та стійке зниження тяжкості АТ на всіх ділянках тіла, включаючи такі проблемні області, як голова та шия.

Результати оцінки за допомогою індексу поширеності та тяжкості екземи (EASI) вказували на виражений прогрес. До 16-го тижня у пацієнтів, які отримували лебрикизумаб, спостерігалося статистично значуще покращення показників EASI, при цьому покращення стали очевидними вже на 2-му тижні. В обох дослідженнях у пацієнтів було відзначено суттєве полегшення симптомів (еритема, набряк/утворення папул, екскоріації (дерматиломанія) та ліхеніфікація (затвердіння та потовщення шкіри)), при цьому покращення спостерігалися на всіх ділянках тіла.

Джерело:

Dermatology and Therapy

Стаття:

Lebrikizumab Provides Rapid Clinical Responses Across All Eczema Area and Severity Index Body Regions and Clinical Signs in Adolescents and Adults with Moderate-to-Severe Atopic Dermatitis

Автори:

Eric L. Simpson та співавт.

Коментарі (0)

Рекомендації

Ви хочете видалити цей коментар? Будь ласка, вкажіть коментар Невірний текстовий зміст Текст не може перевищувати 1000 символів Щось пішло не так Скасувати Підтвердити Підтвердити видалення Приховати відповіді Вид Відповіді дивитися відповіді en ru ua
Спробуй: